ANTONIO OVERDINKEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Antonio Overdinkel. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 19:58 Eten was goed, bezorgtijd 1 uur en 45 minuten, erg jammer dat ze de bezorgkosten ineens naar 5 euro hebben geschroefd.
22 okt 2022 om 19:08 anderhalf uur gewacht (zou een uur zijn) en dat is niet erg want soms kan dat gebeuren. (Een statusupdate was wel fijn geweest). Maar ook drinken die ik besteld heb, was er uiteindelijk niet bij. Dit was voor mij de laatste keer helaas.
3 okt 2022 om 6:12 Goed eten, sneller bezorgd dan aangegeven door vriendelijke bezorger
19 aug 2022 om 19:51 Had ruim een uur van te voren besteld met aan gegeven tijd wanneer we het eten graag wilde hebben, 20 minuten later nog geen bezorger, toen gebeld werd ik gewoon ongepast te woord gestaan en vervolgens weg mompelend te telefoon uit gedrukt... aso
14 aug 2022 om 19:52 Duurde lang voor de bestelling er was, toen we belden werd er aangegeven dat je beter bij hun zelf kan bestellen ipv via thuisbezorgd (dat je bestelling dan sneller bezorgd word) , dat er vaak miscommunicatie tussen thuisbezorgd en restaurants is..
26 jul 2022 om 11:52 Eten was heerlijk, grote porties alleen waren de aardappeltjes slap bij aankomst. verder lekker en vers! bestellen hier zeker nog een keer.
8 jul 2022 om 22:18 Super, alles smaakte prima zoals altijd.
13 jun 2022 om 9:05 Echt lekker salade
23 mei 2022 om 15:34 1 1/2 u gewacht mini schotel shoarma 2x ,aardappels veel te sterk gekruid ,scherpe saus te scherp. Dit was niet wat ik gewend was van hun.
18 mei 2022 om 18:39 Zeer lekker eten voor 2e keer besteld smaakt heel erg goed herhaling vatbaar aanrader voor iedereen. Vriendelijke mensen kunnen goed koken.
5 mei 2022 om 20:59 Pizza was prima de bezorger was erg onbeschoft en had zich niet aan de aanwijzingen gehouden. Daardoor bij de verkeerde mensen aangebeld en toen die er iets van zeiden, kregen ze een grote bek terug.
21 apr 2022 om 20:34 Heerlijkd pizza, goed heet en snelle bezorging